Zasebna klinika Zdrav splet,certifikat mali s svojima enotama v Mariboru in Ljubljani sodi med večje zasebne zdravstvene ustanove v Sloveniji.

Dejavnost Klinike obsega področja:

  • kirurgije, diagnostike in estetike, ki se izvaja v Kirurških centrih Zdrav splet

KIRURŠKI CENTRI ZDRAV SPLET

Z dodelitvijo koncesije na področju kirurgije se je center leta 2006 aktivno vključil v javno zdravstveno mrežo in povečal dostopnost do proktološkega zdravljenja in omogočil operativno zdravljenje dimeljskih in popkovnih kil po najsodobnejših metodah.

V Kirurških centrih izvajajo vsakemu posamezniku prilagojen postopek zdravljenja in operiranja v pogojih lokalne tumescentne anestezije ob ustrezni analgosedaciji , ki je idealna za aktivne posameznike, ki nimajo časa čakati, si želijo vrhunsko storitev in hitro okrevanje v domačem okolju.

Storitve:

  • vse vrste estetskih posegov in operacij (liposukcije, abdominoplastika, povečava dojk, korekcija ušes in nosu, lifting obraza, presaditev las, labioplastika, itd.),
  • operacije dimeljskih in popkovnih kil,
  • celovito diagnostiko, konzervativno in operativno zdravljenje bolezni zadnjika in danke,
  • operacije kožnih sprememb in izrastkov,
  • obrezovanje moških (cirkumcizija),
  • diagnostiko in zdravljenje spolno prenosljivih bolezni,
  • edini v Sloveniji izvajajo analno citologijo ter analna HPV testiranja,
  • storitve z laserjem, itd.

kirurski centriV zadnjih letih je vse večja prepoznavnost zasebne klinike Zdrav splet povezana z estetiko, saj opravljajo različne minimalno invazivne pomlajevalne postopke z aplikacijo polnil, botoksa in lastne maščobe, kakor tudi večje operativne postopke s katerimi telo oblikujejo s pomočjo liposukcije in lipolize. Izvajajo korekcijo trebušne stene, korekcije dojk, facelifting, korekcije vek, presaditve las itd. Kirurški centri dejavnost estetike razvijajo v sodelovanju z mednarodno priznanimi kirurgi iz Slovenije in tujine. Skupaj razvijajo najsodobnejše metode operativnih posegov.
 


ZASEBNA KLINIKA Zdrav splet je uporabnikom zdravstvenih storitev prijazna ustanova, kjer se z individualnim pristopom potrudijo poiskati optimalno rešitev odprave težav za vsakogar.

accredited logo

placilo24

telefonsko narocanje

obrazec za narocanje

cenik

cakalne dobe

kirurski centri

Kirurgija

Zdravsplet
estetika
Estetika
Zdravsplet
spolne bolezni
Zdravljenje SPO
Zdravsplet