Povečava dojk

Povečanje ali augmentacija dojk, je najpogostejša estetska operacija. Povečanje se opravi z vstavitvijo protez, ki so polnjene s silikonskim gelom.

Pri želji po povečanju prsi se skoraj v večini primerov odločimo za vstavek vložka pod mišico. Najpogosteje se vstavita protezi pri 2-3 cm rezu na bradavici, saj tako pacient po nekaj tednih nima opazne brazgotine. S pacientom se odločamo predvsem za tovrstno metodo, saj ima le ta veliko prednosti. ( pomanjša se tveganje za tvorbo kaplične fibroze in v kolikor je potrebno lahko enostavno dvignemo bradavico...).

Pri tej metodi se silikonski vložek vstavi čisto pod mišice. Zaradi tega znatno zmanjšamo možnost, da bi se vam prsi povesile. Rezutat, ki ga dosežemo je trajen in ni potrebnih ponovnih ponavljajočih operacij.

Uporabljamo najmodernejše vsadke, ki imajo doživljensko garancijo!

Pri tej metodi imajo prsa popolnoma naraven izgled, saj vstavljena prosteza leži čisto pod mišicami in je ni moč ne videti ne tipati. Tudi mamografija, ki je zmeraj bolj pomembna za pravočasno odkrivanje rakavih tvorb v dojki je po posegu brez problema izvedljiva.

Poseg se opravi v dnevni bolnišnični obravnavi in traja 1 do 2 uri. Pacient poseg prespi. Pacient pri katerem opravimo operacijo dopoldan našo ustanovo zapusti najkasneje zvečer. Praviloma potrebuje pacient nekaj dni počitka, blage bolečine pa trajajo 10 do 14 dni. Uporaba kompresijskega pasu in športnega nedrčka je potrebna nekaj tednov.

Posvetujte se pred posegom še v kakšni drugi ustanovi, odločitev o operaterju in metodi operacije naj bo vaša in premišljen.

 

prsi pred operacijo      prsa 3 mesec po op od spredaj
Pred povečavo prsi   Prsa 3 mesece po vstavitvi 250ml vsadkov.
     Pristop skozi bradavico, pod mišico
 
povecava prsi 2   povecava prsi2 po
Pred povečavo prsi   Prsa 4 mesece po vstavitvi, 250ml vsadkov.
    Pristop skozi bradavico, pod mišico

accredited logo

placilo24

telefonsko narocanje

obrazec za narocanje

cenik

cakalne dobe