Labioplastika

Vse več žensk se odloča za korekcijo sramnih ustnic, bodisi so le te prevelike, neestetske ali moteče. Za samozavest vsake ženske je zelo pomembno kakšne so njene sramne ustnice. Korekcijo sramnih ustnic je lahko na velikih ali malih ustnicah. V primeru da z njimi niste zadovoljni to povzroča nelagodje, manjšo samozavest, izogibanje odnosom ipd. Povečane labije so lahko opazne tudi pri tesno prilegajočih se hlačah, kar lahko povzroči tudi fizično nelagodje, moteče pa so lahko tako pri spolnih odnosih ali športnih aktivnostih.

Pri ženskah so velike, asimetrične ali nepravilne sramne ustnice prirojene ali pa se razvijejo z leti, kot posledica rojevanja, hormonov, starosti ali spolnih odnosov.

V našem centru razvijamo estetsko kirurgijo po najnovejših metodah in pacientki je na voljo veliko različnih oblik, izbere se seveda takšno ki jo želi pacientka.

Zagotavljamo vam, da boste v našem centru obravnavani diskretno in profesionalno. Zavedamo se, da je sramni predel pomemben in da spada med ene najpomembnejših regij, ki morajo biti estetske in privlačne.

Kirurga, ki mu boste zaupali tovrstno operacijo morate skrbno izbrati, saj je pri še tako rutinski operaciji zelo pomebno, da se pazi na oživčenje okoli klitorisa, saj mora le ta po operaciji ostati enako občutljiv na dražljaje kot prej!

sramne ustnice pred op     sramne ustnice po op 
 Sramne ustnice pred operacijo    Mesec dni po operaciji sramnih ustnic

accredited logo

placilo24

telefonsko narocanje

obrazec za narocanje

cenik

cakalne dobe